05 december 2010

Julkänsla och snöstjärnor

I år hade jag en idé om att virka snöstjärnor och hänga upp i fönstret till jul. Egentligen ville jag göra massor, men det fick räcka med 6 stycken ;) Jag har stärkt dem och sedan fäste jag en prisma i dem, det glittrar jättefint samtidigt som det ger lite tyngd åt stjärnorna.
Jag glömde att fota dem innan jag hängde upp dem, så bilderna blev ju inget vidare..men man ser iallafall någorlunda hur de ser ut ;) Jag har gjort tre olika varianter, två av varje som hänger i de bägge fönstren.

Det är så otroligt vackert ute nu, massor av snö och stjärnor som glittrar i alla fönster. Det känns att julen är nära =) Såhär såg det ut alldeles nyss utanför mitt köksfönster :


Jag blev riktigt full i skratt nyss förresten... När jag lade upp detta inlägget surfade jag samtidigt runt på några andra bloggar. Gissa vad jag hittade där? Ellenkantarellen har visst haft exakt samma idé som jag ;)) kika in till henne också, hon har ett underbart fint fönster med snöstjärnor =))
Kramar

Photobucket

5 kommentarer:

ellenkantarellen sa...

Hi,Hi,Hi!!! Vad ska man säga - stiligt förstås! Fantastiskt bra smak du har!! Hi,Hi,Hi igen!
Kram

Caroline sa...

Vilka vackra stjärnor! Är det ditt mönster? Fin idé, passar perfekt till snön och frosten utanför fönstret =)
Ha en härlig dag!

SUADDA sa...

Så stilfulla! Lite extra med prisman också! =)

Nettan sa...

Men ni är ju fantastiska! Och vet du vad jag har ligger i köket just nu; en liten hoper stjärnor som jag tänkte stärka och hänga i fönstret =D

Din idé med prismor var härlig, hoppas du inte misstycker om jag låter mig inspireras på nåt sätt!

Ha en härlig vecka! Kram ♥

skapa och inreda sa...

Så fint!