28 september 2009

Helsingborgs mässan

I helgen var vi på mässan i Helsingborg, med StämpelStudion. En urkul mässa i härliga lokaler :D Vi åkte ner på Lördag eftermiddag med fullpackat släp, för att få en natt ordentlig sömn innan mässdagen. Trodde vi... Vi hade rum på vandrarhemmet, verkade helt okej. Vid 21 ramlade vi i säng, eftersom vi skulle upp vid 5 på morgonen. Vid 22 satte världens party igång i ett annat rum, och sen höll de på till klockan var runt 2.30. De vrålade, bankade i väggar, klättrade ut genom fönster, kedjerökte inne, spydde i hallen och på toaletterna, drog i handtagen på våra dörrar osv osv. Trodde jag skulle bli galen! Det fanns ingen personal att få tag i, numret vi bokat på gick plötsligt till en fax, polisen kopplade bort os flera gånger, och sen orkade de tydligen inte komma. De hade väl något viktigare för sig.. Hursomhelst blev det inte många timmars sömn, jag tror vi sov i typ 2-3 timmar. Det var ett rätt mört gäng som släpade sig upp klockan 5 kan jag ju säga ;)
Som tur är gick vi på adrenalin och mycket kaffe, så dagen på mässan var inga problem. Mycket folk, mycket att göra och massor av trevliga människor hjälpte oss genom dagen. En del egen shopping hjälpte till också :P Däremot somnade jag ungefär så fort vi satte oss i bilen på vägen hem, och idag känner jag mig rätt mör faktiskt ;)
Förutom vår natt på vandrarhemmet, var allt toppen. Mässlokalerna i Sundspärlan var jättefina, stora , ljusa och fräscha. Mässan var jättebra organiserad, och det är alltid kul att komma iväg ibland. Nu skall jag sortera upp och klappa på mina nya inköp :D

Photobucket

3 kommentarer:

Wildärtan sa...

Låter underbart kul! Med själva mässan, nattens strapatser kunde ni ju fått va utan...

Kamilla sa...

ÅÅÅh så härligt (om man räknar bort natten då)
Vad shoppade du??? *nyfiken*
kram kram

Lilo sa...

Efter en sådan natt hade jag varit mer zombie än vanligt. Stackars er! Tur ni hade kul på mässan!