30 juli 2009

Utökning av familjen :)

Vi har fått tillökning i familjen - igen :) Jag har ju haft min lille sötnos Gizmo ett tag nu, och han är bara helt underbar. Så tillgiven, kelig och fruktansvärt söt! De senaste dagarna har vi upptäckt att han också har ett sjuhelsikes humör ;)

Gizmo:

Anledningen till hans ilska heter Silver. En ENORM vit hankatts farbror, som jag tog hand om eftersom han annars skulle avlivas. Hans gamla matte var en dam på runt 80 år. För någon månad sedan blev hon inlagd på sjukhus, och hon kommer aldrig komma hem igen. Silver har sedan dess gått ensam i hennes lägenhet, men har blivit matad en gång om dagen. Han är 12 år ca, men frisk som en nötkärna och har tydligen aldrig varit sjuk i hela sitt liv.  Situationen blev ju ohållbar, och man sökte med ljus och lykta efter ett nytt hem till Silver, men det är kattungetider, och de flesta vill väl intre ha en gammal farbrorkatt, hur trevlig och söt han än är.  han skulle avlivas i förrgår om ingen ville ha honom. Mitt hjärta smalt, och jag gjorde plats för en kisse till här hemma. 

(Pyttelilla) Silver:

Damens anhöriga blev otroligt glada, och skjutsade honom hit. De berättade att Silver varit damens stora kärlek i livet, och att de var så tacksamma att kunna ge henne nyheten att han fått ett nytt gott hem.. Hon kan inte längre höra eller prata,  så de kommunicerade genom att skriva lappar till henne.  De skulle åka till henne efter att de lämnat av honom här, och visa henne lappen med nyheten. Vi stod med tårar i ögonen allihop... De var så glada att kunna lugna henne ang Silver, så hon kunde få gå bort med ro i hjärtat. Jag känner mig tacksam att ha fått möjligheten att göra detta för henne. 

Så, nu har jag en stoooor vit kompis här, han väger nästan 10 kg och är den största katten jag sett. Mycket godsaker har han ätit, och är väldigt väldigt tjock.. Måste åka till vet och köpa dietfoder åt honom. Han är väldigt blyg, och dricker bara vatten än sålänge, men jag hoppas han känner sig hemma snart. Det är en helt ljuvlig farbror kan jag tala om. En riktig gentleman. När hans nya lillebror Gizmo gapar och skriker åt honom, sitter han bara ner..och tttar bort. Det ser precis ut som om han rycker på axlarna, och tycker att den där lille skrutten är otroligt fånig :))

jag skall lägga upp bättre bilder, så snart min kamera laddat färdigt ;)


Photobucket

5 kommentarer:

Petraso sa...

ojoj fullt upp ser jag!! Åh va gulligt att ni tog hand om silver... Ja det är ju lite kattunge tider *blink* har fullt upp men´d min lilla!! Fast hon är jätte snäll men busig..... kommer bilder i min blogg på henne strax igen...

Uzaan sa...

VAd fint att ni tog hand om Silver. Söta kissar båda två. =)

Kamilla sa...

OOOhhhhhHHHh så underbar..båda två :D
kram kram!!!

Linda - www.knorrigt.com sa...

Så roligt, grattis till nya familjemedlemmen!

Anonym sa...

Lucky silver ;0) En härlig kattherre.