09 juli 2009

KAOS

Jag har fått en KAOS av underbara vännen Essmo :D Den är så himla fin - tusen tack vännen !!!! Motiveringen var :

Zanya: Det finns verkligen ingen som du! Du skapar de mest fantastiska alster jag har sett.. hela tiden! Är så glad över att ha hittat dig å för att vi bor så att vi kan träffas ibland... Du är så sprudlande glad å sprider glädje överallt! =)

Alltså...wow..Vilka ord att ta fram och kika på en deppig dag!! Kaos förresten..Såhär har Yoli (som startade upp detta med KAOS) skrivit på sin blogg:


"KAOS(Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje)En levande logga som sänds till någon man uppskattar.Men istället för att ha den digitalt, så skapar man riktiga scrapverk och skickar dessa vidare.Den som får, ska i sin tur skicka vidare egengjorda KAOS-awards till dem de uppskattar.Awarden heter ju som sagt KAOS oavsett vem som gjort dem.Å på dessa ska ens egen stil, eller spcialiteter finnas med.Varje KAOS-award innehåller:
Titel: KAOS - Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje
Skaparens eget namn
Storlek: 10x15cmSedan ska man ju givetvis fota/scanna awarden och blogga om den också.På så vis blir ju awarden ett digitalt minne, men också något man kan fysiskt spara och titta på.I bloggen utser man också nästkommande TRE KAOS-vinnare.Kanske skiva en liten förklaring om varför dessa fått awarden, eller bara lämna länk till dem."

Jag återkommer senare med de tre KAOS jag skickar vidare :)


Photobucket

2 kommentarer:

Zarah sa...

Vackert och sant. Du är ljuvlig, och dina alster med. Don efter person!

TACK för dina rara ord - de värmer hela vägen ner i mina (idag lite frusna) tår - så TACK!! ♥

FannyDesigns sa...

Vilken fin KAOS Award! Visst värmer det att få en sådan och Du är verkligen värd en.

Kram
Susanne