12 mars 2009

CC, cambridge och awards

Gulligaste Essmo har gett mig en award :D


Det värmer gott i hjärtat, speciellt nu..Mitt i snöyran :o Jag har skällt lite på snön, och berättat att den skulle ju liksom vara här i December... Men den bara fortsätter att falla utanför fönstret.


Jaja, det blir ju vackert att titta ut iallafall ;) För att inte tala om hur mysigt det är att sitta inne och scrappa :D Den här helgen har Hobbyhuset en mini-cc, och den ska jag såklart vara med på ;) Usch vad CC-beroende jag är... Det är ju så otroligt roligt, och jag får oftast gjort en hel del :)

Idag är en premiärdag för mig förresten. Jag har startat med Cambridge... jag blev lite förvånad över att det faktiskt var helt okej att dricka! Den med mintchoklad smak var ju riktigt smarrig.. det är viss skillnad mot andra pulverdieter jag testat, de har smakat rutten apa, och jag har fått hälla i mig dem fort som tusan :P det känns bra att ha börjat iallafall, jag har bestämt mig för att det räcker nu. Nu skall jag gå ner i vikt, så är det bara... Än så länge går det riktigt bra ;))

Ha det gott alla därute, vi kanske ses på CC´n?

3 kommentarer:

Anonym sa...

SHIt, va bra linda. Du kommer att gå ner jätte mkt om du bara håller det. Tänk på att inte slarva med att dricka mkt vatten. inte under 3 liter. Jag vet att du klarar detta. ÅHhh, jag håller på dig...hihi Kram..christine

ida/ Tatoo rosen sa...

Heja Linda!!!! Det fixar du galant;-) Mintchoklad låter ju toppen att gå ner i vikt med!
Kramar!!!

Malin sa...

Åh linda du e sååå duktig, klart du klarar dig!!
Jag finns här om det behövs...bra dag att starta på att börja på en måndg är inte att rek...
Massor av kramar
Malin