26 februari 2009

Väsktips och CC alster

Här kommer ett gäng alster till, ifrån helgens CC på Scrappiz :)
Idag är jag så OTÅLIG (jepp, värre än vanligt.. ;) ) Imorgon bär det ju av på ScrapKryssning! Som jag sett fram emot den, och imorgon är det verkligen dags! :D Det skall bli så otroligt kul! Resan till ära har jag införskaffat mig en verktygsväska, som jag bara måste tipsa fler om. Det var några tjejer på Svensk Scrapbooking som tipsade om den. Ett verkligt budgetalternativ till de snygga men svindyra scrapväskorna.
Drömmem har annars varit en rosa MiMi väska..men att lägga minst 1500 på en väska...njaaeee.... Det är MYCKET scrapsaker man kan köpa för de pengarna istället ;)
En sån här blev det iallafall för mig :Den sväljer grymt mycket prylar! Dessutom var det rea på den, så istället för 299:- kostade den bara 199:-. Den är faktiskt ett av mina allra bästa köp och jag rekommenderar den varmt! :)
Någon som vet vad som hänt med Svensk Scrapbooking förresten? Det går inte att komma in där.. Eller är det bara jag som inte kommer in?
*känner mig hemlös*

7 kommentarer:

Linda - www.knorrigt.com sa...

Sååå fint du har gjort!! :)

Hoppas att allt är bra!
Kramar

Anonym sa...

Åhh vad bra at du inte heller kommer in. Jag kände mig så ensam. Jag kommer inte in på min blogg heller, så jag är helt förvirrad . ahr fått städat hela huset istället. kram christine

Morfen sa...

Åh vilken fin layout du har gjort och så snygga kort också awwwwwh älskar det med rådjurspappret. Kramis!

Ida sa...

Fina saker du gjortt vännen!!! Och jag är inte alls avis på den där kryssningen... nej då!!!!! Ha det så jättebra nu!!! och pyssla massor!!!!

Jennie {Deleelsia} sa...

Vilka underbara bidrag du gjort till cc.
LOn är underbar fin med sina dova toner.

Eyovine sa...

superfina saker. speciellt korten med papper från october afternoon... å vilken "väska" sen. till det priset!!!!
Vart har du hittat den?

Kram Maja

Christel sa...

VAR kan man köpa en sån bra väska???? Superbra ju!