25 september 2008

Rosa bandet och insamling

Precis som många andra, ha jag förlorat två mycket närstående till sjukdomen cancer.Självklart skall vi vara med och skänka pengar till forskningen om detta! För två år sedan drabbades en av de gulligaste tjejer jag känner av bröstcancer, och det är hennes insamling jag länkar till här.
Såhär skriver hon själv :

****

2008-09-23

Tiden går fort..

För exakt två år &4 dagar sedan blev jag opererad för bröstcancer. Jag hade bara oturen att få det om man kan uttrycka sig så. För ung & ingen annan i släkten har haft det. Vägen efter operationen var lång & jobbig. Fick både cytostatica behandling & strålning. Cytostatican gjorde mig illamående & trött. Strålningen blev jag ännu tröttare av. Jag hade ju tre barn att tand om oxå 14, 12 & 1 ½ år. Min underbara sambo, vänner & pappa ställde upp mycket. Utan dom hade det varit svårt. Nu två år efter är jag frisk & har mina krafter tillbaka.

***

Sms;a RB10108 till 72900 för att skänka 50kr.
Går man till insamlingen kan man själv välja hur mycket man kan skänka.

Jag hoppas att många vill hjälpa till! Tack på förhand!

"Var nionde kvinna drabbas någon gång i livet av bröstcancer. Men även om antalet diagnoser ökar, är det fler kvinnor som överlever sin bröstcancer i dag bland annat tack vare framgångsrik forskning.”



Stöd min insamling på Rosa Bandet

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vet du om att du är en klippa. Tänk om alla kunde göra som dig. Vad pengar (förhoppningsvis) det kunde ge... Men hur fick du till den lilla rutan har försökt men gav upp... Gillar dig skarpt.. Vet du vi har lite "väsen" här. Skönt att slippa det eller?! haha Kram Paula

Paula sa...

Tack ännu en gång!

Vet du höll på att skriva hos mig på länklistan. *Zanya (kom in i mitt liv för snart 5 år sedan.Vare sig jag ville eller ej. Är glad att få lärt känna henne.) men dels blev det för långt och sen så hade folk trott att jag är helt knäpp. Kolla in memory inlägget jag är med på kort där...

Lene sa...

Så klart man ska vara med och lämna ett bidrag!
Var rädd om dig!
Kram Lene