05 juli 2008

Två DT kort till

Stämpeln är från Magnolia och finns såklart hos Stämpelstudion. Övrigt material är brads, blommor, pärlor , blad , och på blommorna har jag ritat med vit Sakurapenna. En personlig favorit helt klart, jag har haft så mycket nytta av den pennan :) Den är perfekt att göra highlights med, och att skriva på mörk bakgrund såklart ;) Flosset finns i sortimentet, men det är helt nytt och har inte hunnit upp i webshoppen än.Ett färgstarkt vänskapskort, med stämplar från Lily Dress Up. Som ni ser kan man göra så mycket med dessa stämplarna, och få ett totalt annorlunda resultat. (Se tidigare inlägg med dessa stämplar)Gulligt, fräckt, roligt, grattis, shopping, påsk, jul... och en hel massa mer :) Möjligheterna är så gott som oändliga :)
Bradsen och banden finns i shoppen .

Hoppas ni har en underbar Lördag :)

5 kommentarer:

Lilo sa...

Vilka superfina kort du gör!!! =) Borde ta tag i att tillverka några kort jag med, men det är knepigare att göra kort än layouter (konstigt fenomen det där).

petraso sa...

Sååååå Snyggt! Kanon fina stämplar!!!!

maxell sa...

Sikket ljuvligt somrigt första kort.

Å så härligt busiga vänner på det andra kortet. Speciellt förtjust är jag i de små detaljerna som du fått med.

kicken sa...

jätte snygga kort!
Gillar det nerdesta mest
Kramizzz Kicken

ANNAANNA sa...

De är lite coola de där stämplarna. Jag tittade på dem flera gånger på mässan här nu i helgen meeeeen... man kan inte få allt...