02 juni 2008

Ängel :)

Måste bara dela med mig av vad som hände idag :)
Jag hittade en tjej på nätet, som säljer papper o annat scraprelaterat, och hon bor så gott som granne med mig! Blev jätteglad, och skulle dit idag för att köpa på mig lite cardstock och vikta kort (lat). För det första är hon supertrevlig, och jag fick gå och rota runt i hennes scraprum efter vad jag ville ha. Sen kommer hon på att hon har ju en scraplåda hon vill bli av med, full (riktigt full!) av papper som blivit över då hon skärt till kort mm mm. Hur mycket som helst! Ville jag kanske ha den? :o Om jag VILLE HA DEN? Sover Dolly Parton på rygg??
Jag behöver nog inte nämna att jag blev som ett barn på julafton... Så mycket olika papper, kuvert, kortstommar, dekorgummi, vellum mm mm mm...*salig*
Att man kan vara så gullig! :) Hon gjorde verkligen min dag! Innan jag gick dit satt jag och tyckte mest ganska synd om mig själv, är superallegisk och urtrött på att sitta inne och vilja gå ut.. och så händer något sånt här :D Tack supergulliga Marie!!!
Dessutom har hon otroliga priser, det gjorde ju inte saken sämre :P Kortstommar för 2:- osv.....
Så eftermiddagen har jag tillbringat med att packa upp allting och sortera in på sina platser (som knappt finns..måste ha större scraphörn!) Såååå glad !!!! Måste ju berätta detta för scrapvänner, andra kanske inte riktigt förstår lyckan med en massa papper ;)

Kika på denna bilden, man ser ändå inte allt som jag fick av henne.... lol

7 kommentarer:

Jenniiz sa...

WOW!!!
Nu blev jag riktigt avis!!!!

petraso sa...

Massa kul!
Har massa papper om du vill köpa...bor inte så långt från marie...... typ 500 m.... om det är den marie jag tror.....

Ps din länk till sarah kay målarboken är inte just så laglig som man kan tro......just tvärt om......*så att du vet, jag trodde den var oki först okså*

petraso sa...

Såg just på bilden att en del papper kom från mig....så då är det samma Marie.....

ℓιи∂α sa...

ups... Är den inte? :s Tar genast bort den då :/

kicken sa...

Tjena!
Tack för din komentar i min blogg :)

Vad avis jag blir, vill också bara få så många papper bara så där :)

Jag är också allergisk, fast jag är inte så mycket allergisk nu, det är mer på våren. När det är ett pollen ute... Kommer inte i håg vad det heter. Men jag fattar att du vill gå ut.

Snygga saker du gör <3

kramizzz Kicken

Malin sa...

Oj vilken tur du har =D

jag är oxå allergisk =( Surt när det doftar så gott av syrenerna ute...går jag ut får jag nysattacker och sväller om ögonen...tur att det bara är ett litet tag som jag är så=)

Cath. sa...

Lycka!!! Förstår dig fullständigt!
Mig rinner näsan på hela tiden nu... trist!
Ha det bra!
Kram.